YEMEK MENÜSÜ


Özellikle Türk ve İtalyan mutfağı üzerine kurulu Kyma'nın sabahtan kahvaltı menüsüyle başlayan lezzet şöleni yerini sandviçlere, salatalara, pizzalara, makarnalara ve ana yemeklere sonrasında da güzel sohbetlerde sizlere eşlik edecek olan zengin tatlı ve içecek menüsüne bırakmaktadır.

Konusunda deneyimli mutfak koordinatörü ve mutfak şefi İsa Topçu'nun kontrolündeki mutfak ekibi her yıl detaylı çalışmalar yaparak, şehir şehir gezip yöresel tatları bularak  Kyma'nın menüsünü Ocak ve Eylül ayında olmak üzere 2 kere değiştirirler. Menüler oluşturulurken üzerinde durulan en önemli konu farklı ve sağlıklı tatlar oluşturabilmektir. Dolayısıyla malzemeler seçilirken en kalitelisinin ve tazesinin seçilmesine özen gösterilmekte ve seçilen ürünlerin büyük bir kısmıda cafe içerisindeki manav tezgahında ve diğer reyonlarda sergilenmektedir.

Kyma'nın mutfak ekibi için misafirlerine yemek hazırlamak onlar için her gün yeni ve farklı lezzetler yaratmak gerçek bir eğlenecedir.